Flan De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanul de nucă de cocos. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, nucă de cocos, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Flan De Coco (Flan de cocos), Flan de cocos (Flan De Coco), și Flan De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie vartej ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar închis.
Imediat se toarnă în ramekins și vârtej astfel caramel straturi de jos a fiecăruia, apoi pune ramekins într-o tigaie mare de prăjire.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Amestecați 2 căni de lapte cu ingredientele rămase de flan într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron și se amestecă restul de 1 1/2 căni de lapte, apoi se împarte între ramekins.
Coaceți flanul într-o baie de apă până când este setat, dar încă clătinat în Centru, 1 până la 1 1/4 ore.
Scoateți ramekins din Baia de apă și răciți ușor pe un raft, cel puțin 15 minute (flanul va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Chiar înainte de servire, rulați un cuțit subțire în jurul fiecărui flan, apoi inversați pe farfurii.
Flanul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește în ramekins, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.