Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanul de nucă de cocos. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, nucă de cocos, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Flan De Coco (Flan de cocos), Flan de cocos (Flan De Coco), și Flan De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie vartej ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Imediat se toarnă în ramekins și vârtej astfel caramel straturi de jos a fiecăruia, apoi pune ramekins într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați 2 căni de lapte cu ingredientele rămase de flan într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-un castron și se amestecă restul de 1 1/2 căni de lapte, apoi se împarte între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
4
Coaceți flanul într-o baie de apă până când este setat, dar încă clătinat în Centru, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți ramekins din Baia de apă și răciți ușor pe un raft, cel puțin 15 minute (flanul va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Chiar înainte de servire, rulați un cuțit subțire în jurul fiecărui flan, apoi inversați pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
Flanul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește în ramekins, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de servire.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.