Flan De Cireșe

Flan De Cireșe
Flanul de cireșe este un vegetarian desert. O porție conține 450 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flan de roșii Cherry, cimbru și slănină, Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), și Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați laptele, 1/3 cană de zahăr, ouăle, vanilia, sarea și făina în borcanul blenderului în ordinea în care sunt listate. Acoperiți și amestecați la viteză maximă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă un strat de aluat de un inch în vasul de copt sau placa de plăcintă. Se pune la foc moderat timp de un minut sau două până când o peliculă de aluat s-a așezat în fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se ia de pe foc.
5
Întindeți cireșele peste aluat și presărați 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
ZahărZahăr
6
Se toarnă restul de aluat și se netezește suprafața cu spatele unei linguri.
7
Se pune în poziția de mijloc a cuptorului preîncălzit și se coace aproximativ o oră. Clafouti se face atunci când s-a umflat și s-a rumenit, iar un ac sau un cuțit cufundat în centrul său iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Presărați blatul de clafouti cu zahăr pudră chiar înainte de a-l aduce la masă. (Clafouti nu trebuie servit fierbinte, dar ar trebui să fie totuși cald. Se va scufunda ușor pe măsură ce se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista