Flan de brânză cremă cu compot de gutui

Flan de brânză cremă cu compot de gutui
Crema de brânză Flan cu compot de gutui ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 671 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Queso-cremă de brânză Flan, Compot De Gutui, și Compot De Gutui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mare, combinați 4 căni de apă, zahăr și bețișoare de scorțișoară, amestecând până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă gutui, se reduce focul la moderat și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Se dă la frigider gutui (în lichid de braconaj) până se răcește. (Compotul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și refrigerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
CompotCompot
GutuiGutui
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Într-o cratiță mare și grea, la foc moderat, amestecați împreună 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă. Gatiti, amestecand ocazional usor cu lingura de lemn sau spatula de cauciuc, pana cand zaharul se topeste si caramelul devine chihlimbar inchis. Lucrând rapid și cu atenție, turnați imediat caramelul fierbinte în tigaia pentru tort, înclinându-vă pentru a acoperi partea de jos și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Lasă să se răcească.
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți împreună crema de brânză, rămânând 1/2 cană de zahăr, vanilie și sare până la omogenizare și foarte cremoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați ouăle, smântâna și laptele condensat și bateți până se omogenizează, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
CremăCremă
OuăOuă
6
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Transferați tigaia în tigaia mare de prăjire și umpleți tigaia de prăjire cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort. Acoperiți tigaia de prăjire lejer cu folie și străpungeți folia de mai multe ori cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Transferați tigaia la cuptor și coaceți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când marginea flanului este setată, dar Centrul Se agită ușor când este agitat ușor, cu aproximativ 1 oră în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Scoateți tigaia din apă și răciți flanul în tigaie pe raft, apoi transferați-l la frigider pentru a se răci peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
11
Când sunteți gata de servit, rulați cuțitul subțire în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi flanul. Agitați ușor tigaia dintr-o parte în alta și, când flanul se mișcă liber în tigaie, inversați placa mare peste tigaie. Ținând tigaia și placa în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe farfurie. (Caramelul se va turna peste și în jurul flanului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Se servește cu compot de gutui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
GutuiGutui

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Rabble Tempranillo cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Smochinele proaspete de misiune, prunele și afinele poartă notele de fructe, împreună cu arome împletite de piele degradată și condimente dulci de copt. Aromele de fructe albastre, pudră de cacao și scorțișoară acoperă palatul, în timp ce taninurile prăfuite și rustice captivează finisajul creând echilibrul perfect între fructe și structură. Un Tempranillo clasic adevărat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista