Flan de brânză cremă cu compot de gutui
Crema de brânză Flan cu compot de gutui ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 671 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Queso-cremă de brânză Flan, Compot De Gutui, și Compot De Gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mare, combinați 4 căni de apă, zahăr și bețișoare de scorțișoară, amestecând până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă gutui, se reduce focul la moderat și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Se dă la frigider gutui (în lichid de braconaj) până se răcește. (Compotul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și refrigerat.)
Într-o cratiță mare și grea, la foc moderat, amestecați împreună 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă. Gatiti, amestecand ocazional usor cu lingura de lemn sau spatula de cauciuc, pana cand zaharul se topeste si caramelul devine chihlimbar inchis. Lucrând rapid și cu atenție, turnați imediat caramelul fierbinte în tigaia pentru tort, înclinându-vă pentru a acoperi partea de jos și părțile laterale ale tigaiei.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți împreună crema de brânză, rămânând 1/2 cană de zahăr, vanilie și sare până la omogenizare și foarte cremoasă, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle, smântâna și laptele condensat și bateți până se omogenizează, încă aproximativ 2 minute.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită pentru tort.
Transferați tigaia în tigaia mare de prăjire și umpleți tigaia de prăjire cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort. Acoperiți tigaia de prăjire lejer cu folie și străpungeți folia de mai multe ori cu furculița.
Transferați tigaia la cuptor și coaceți 1 oră.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când marginea flanului este setată, dar Centrul Se agită ușor când este agitat ușor, cu aproximativ 1 oră în plus.
Scoateți tigaia din apă și răciți flanul în tigaie pe raft, apoi transferați-l la frigider pentru a se răci peste noapte.
Când sunteți gata de servit, rulați cuțitul subțire în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi flanul. Agitați ușor tigaia dintr-o parte în alta și, când flanul se mișcă liber în tigaie, inversați placa mare peste tigaie. Ținând tigaia și placa în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe farfurie. (Caramelul se va turna peste și în jurul flanului.)
Se servește cu compot de gutui.