Flan cremos de ciocolată-brânză cu sos de Hibiscus

Flan cremos de ciocolată-brânză cu sos de Hibiscus
Rețeta Flan cremos de ciocolată-brânză cu sos de Hibiscus este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 419 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână păstăi de anason stelat, sos de hibiscus, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus, Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Queso-cremă de brânză Flan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți deoparte o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (capacitate de 4 căni), o tigaie rotundă de 10 inci sau douăsprezece ramekine de 4 uncii. Pregătiți un vas sau o tigaie rezistentă la căldură de cel puțin 3 inci adâncime, suficient de mare pentru a ține tigaia sau ramekins confortabil.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Pâine PanPâine Pan
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Pentru a face caramelul, combinați zahărul într-o tigaie mică cu apa și aduceți la fierbere la foc mediu, urmărind cu atenție până când amestecul se îngroașă pentru a arăta ca un sirop, bule rapid și capătă o culoare bogată de caramel. Se toarnă rapid caramelul fierbinte în tigaia pentru tort (sau ramekins) și se învârte pentru a acoperi uniform fundul(părțile) și părțile laterale înainte ca amestecul să se întărească. Puneți deoparte și lăsați să se răcească în timp ce faceți flanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Pentru a face flanul, combinați laptele integral și laptele condensat într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Lapte IntegralLapte Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați romul, anasonul stelat, bețișoarele de scorțișoară, extractele de anason, vanilie și migdale, boabele de vanilie și semințele, nucșoara și sarea. Aduceți abia la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți ușor timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
VanilieVanilie
Anason StelatAnason Stelat
AnasonAnason
MigdaleMigdale
NucșoarăNucșoară
SemințeSemințe
SareSare
ROMROM
5
Adăugați ciocolata, amestecând cu o lingură de lemn pentru a o ajuta să se topească și să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de ciocolată condimentat să se răcească la temperatura camerei. Când amestecul este rece, îndepărtați boabele de vanilie, bețișoarele de scorțișoară și anasonul stelat cu o furculiță sau o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Anason StelatAnason Stelat
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 335 buc.F. configurați o baie cu apă fierbinte, pregătindu-vă un ibric cu apă clocotită și un vas de copt suficient de mare pentru a ține tigaia pentru tort (sau ramekins).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Formă De TortFormă De Tort
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
8
Cu o lingură de lemn, bateți crema de brânză într-un bol mare de amestecare până se înmoaie. Bateți gălbenușurile și ouăle întregi, pe rând, folosind un tel sau un mixer electric. Adăugați încet amestecul de ciocolată răcit, amestecând pentru a se amesteca complet. Strecurați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă medie în tigaia de tort acoperită cu caramel sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
OuăOuă
CiocolataCiocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
SitaSita
Lingura De LemnLingura De Lemn
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
Formă De TortFormă De Tort
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Așezați tigaia sau ramekinele în vasul de copt mai mare rezervat, glisați în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea exterioară a tigaiei sau a ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Formă De TortFormă De Tort
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
10
Coaceți flanul mare timp de aproximativ 1 oră; coaceți ramekinele timp de 30 până la 40 de minute. Nu vă așteptați ca crema să fie complet setată în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scoateți din cuptor, ridicați din Baia de apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Dați-l la frigider în tigaie timp de cel puțin 3 ore înainte de a întoarce flanul pe un platou (sau feluri de mâncare individuale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Se servește cu sosul de Hibiscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
SosSos
13
Variație: pentru o înghețată cremoasă, bogată în ciocolată, continuați cu aceeași rețetă. Răciți flanul peste noapte. A doua zi, scoateți flanul și caramelul topit în recipientul unei mașini de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului. Congelați aproximativ 1 oră pentru o aromă optimă și o textură cremoasă. Face aproximativ 4 1/2 cani de inghetata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
înghețatăînghețată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
14
Retipărit cu permisiunea noului gust de ciocolată de Maricel Presilla, presa de zece viteze din 2009
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
15
Maricel Presilla este un istoric culinar specializat în alimentele din America Latină și Spania. Deține un doctorat în istoria spaniolă medievală de la Universitatea din New York și a primit o pregătire formală în antropologie culturală.Dr. Presilla a făcut cercetări considerabile asupra agriculturii din America Latină-cu accent special pe culturile tropicale, agricultura de cacao și vanilie și producția de ciocolată. Este președintele Gran Cacao Company, o companie de cercetare și marketing alimentar din America Latină, specializată în vânzarea de boabe de cacao premium din America Latină. Ea a finalizat o carte de bucate cuprinzătoare din America Latină pentru W. W. Norton și a contribuit cu articole pentru Saveur, Food & Wine, Food Arts și Gourmet.Ea scrie o rubrică săptămânală de mâncare pentru Miami Herald și este la fel de confortabilă navigând pe Orinoco pentru a colecta rețete pe teren, pe măsură ce gătește la Zafraand Cucharamama, restaurantele sale pan-latine din Hoboken, New Jersey. Anul trecut a deschis Ultramarinos, un magazin latino-American și atelier de gătit, tot în Hoboken, NJ, unde vinde ingrediente latine, alimente preparate, ciocolată premium și Cacao albastră, propria linie de trufe cu arome latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
TrufeTrufe
VanilieVanilie
FasoleFasole
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, curajoasă, nonconformistă și hotărâtă, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea comunității sale întrebând și contestând normele stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas vi Cuprosa Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să vă inspire poveștile uimitoare și să creeze momente de neuitat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista