Flan Clasic
Clasic Flan ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea, la foc mic, până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute. Împărțiți caramelul între șase căni de cremă de 3/4 cană. Lucrul rapid, cupe de înclinare, fundul de acoperire și o parte din laturi.
Se amestecă laptele și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță medie la foc mic doar până când zahărul se dizolvă (laptele va fi călduț).
Bateti ouale intr-un bol mediu pana se omogenizeaza. Se amestecă încet amestecul de lapte.
Bateți în vanilie și sare. Se strecoară crema în cupe pregătite.
Aranjați cupele în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Coaceți flanele până când sunt așezate în centru, aproximativ 50 de minute.
Scoateți cupele din apă și lăsați să stea 30 de minute. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Tăiați în jurul părților laterale ale fiecărei căni pentru a slăbi flanul; întoarceți-vă pe farfurie.