Flaming Filet Mignon cu Arpagic Unt

Flaming Filet Mignon cu unt de arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 888 de calorii , 41 g de proteine și 76 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 8,82 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați sare grunjoasă și piper, fripturi file mignon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 60% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet Mignon învelit cu șuncă , Filet Mignon Au Poivre și Filet Mignon oriental pe Kataifi Crisp cu Tempura de Creveți .
Instrucțiuni
Pune untul într-un castron, asezonează cu sare și piper și amestecă până se omogenizează și se moale. Luați o bucată de folie de plastic de 12 inci și puneți-o pe blat. Întindeți untul în centrul foliei de plastic și puneți arpagicul în centru deasupra untului. Trageți marginea peste amestecul de unt și prindeți strâns capetele, apoi ținând strâns folia de plastic la fiecare capăt, trageți amestecul spre dvs. Acest lucru ar trebui să creeze o formă de cârnați strâns. (sau imaginați-vă că rulați un rulou de sushi) Arpagicul va fi în centru înconjurat de unt. Faceți un nod la ambele capete ale ruloului de unt și puneți-l în congelator până când sunteți gata să îl puneți deasupra fileului gătit.
Se condimentează fileurile cu puțină sare și piper.
Se încălzește o tigaie la foc mediu până când tigaia este fierbinte, apoi se stropește cu ulei de măsline.
Puneți fileurile în tigaie și gătiți-le la rar, aproximativ 5 până la 7 minute pe parte.
Se ia tigaia de pe foc si se toarna rachiul in tigaie. Înclinați cu atenție tigaia spre flacără pentru a arde. Când flăcările se sting, scoateți fileurile din tigaie.
Scoateți untul din congelator și tăiați 4 monede subțiri și puneți câte una pe fiecare file.
Serviți fripturile cât sunt fierbinți.