Flageolets cu verdeață de toamnă și slănină proaspătă

Flageolets cu verdeață de toamnă și slănină proaspătă
Flageolets cu verdeață de toamnă și slănină proaspătă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, câteva frunze de varză toscană și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flageolets En Pissenlits (Fasole Cu Verdeață De Păpădie), Frittata cu slănină, Ricotta proaspătă și verdeață, și Pansamentul fierbinte de slănină al lui Bennigan - merge atât de bine peste spanacul proaspăt și alte verdeață.

Instrucțiuni

1
Împachetați slănina proaspătă în amestecul de sare și zahăr, acoperiți și dați-o la frigider până la 4 ore. Clătiți și uscați, apoi tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ZahărZahăr
SareSare
2
Combinați slănina, fasolea, morcovul, ceapa, usturoiul, caisele, frunzele de dafin și chile într-o oală sub presiune și adăugați apă rece pentru a ajunge la un centimetru deasupra fasolei. Montați oala sub presiune cu capacul și ridicați temperatura la mare până când începe să fluiere. Reduceți la cea mai mică setare și gătiți până când fasolea este cremoasă și gătită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CaiseCaise
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Scoateți capacul și reglați condimentul cu oțet, sare și piper. Alternativ, aduceți ingredientele la fierbere într-o oală mare, cu fundul greu și reduceți imediat focul la foc mic. Gatiti, acoperit, pana cand fasolea este fiarta bine si cremoasa, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OțetOțet
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți legumele aromate mari, usturoiul, chile și frunzele de dafin din oală și aruncați-le. Și-au făcut treaba cu aromele. Tăiați gros verdele sau rupeți cu mâinile, apoi pliați-le în fasole. Se fierbe încă 5 minute sau până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se servește cu pâine caldă crustă și o doză sănătoasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Retipărit cu permisiunea de la Seamus Mullen ' s Hero Food de Seamus Mullen, Editura Andrews McMeel din 2012
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista