Fistic și Haroset de fructe uscate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fistic și Haroseth cu fructe uscate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de rodie, scorțișoară măcinată, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Haroset de fructe uscate și migdale, Haroseth (pastă de fructe uscate și nuci), și Haroset de caise, curmale și fistic.
Instrucțiuni
Se amestecă fisticul într-o tigaie medie grea la foc mediu până când este ușor prăjită și parfumată, 4 până la 5 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Combinați curmale, cireșe, caise, vin și suc într-un castron mediu.
Lăsați să stea 15 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă miere, suc de lămâie, coajă de portocală și condimente. Tăiați fisticul; se amestecă în haroseth. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Garnisiți haroseth cu crenguțe de mentă.