Fisticul și fructele mediteraneene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară, semințe de rodie, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Capirotada Cu Fistic Și Fructe Uscate, Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, și fructe uscate ladoo sau fructe uscate laddu, cum se fac fructe uscate ladoo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți fisticul pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Aruncați fisticul cu semințe de rodie, caise, ienibahar, nucșoară, scorțișoară și zahăr până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Nuci De Fistic
Ienibahar
Caise
Scorțișoară
Nucșoară
Zahăr
5
* Disponibil la unele magazine Trader Joe.
6
Faceți înainte: până la 3 zile; 1 săptămână dacă adăugați fructe uscate chiar înainte de a mânca.