Fistic Torrone
Pistachio Torrone ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 83 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă cu flori portocalii, r și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 21 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Fistic Torrone, Fistic-Afine Torrone, și Torrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tigaie de copt cu ulei, apoi tapetați fundul și părțile laterale cu bucăți de hârtie de napolitană comestibilă, tăind-o pentru a se potrivi.
Încălziți mierea, zahărul și apa într-o oală grea de 5 litri la foc mic, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat, apoi aduceți la fierbere la foc mediu, fără a amesteca, spălând cristalele de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece.
Puneți termometrul în sirop și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se înregistrează 310 până la 315 f (capătul superior al etapei hard-crack).
Când termometrul ajunge la 300 F, începeți să bateți albușurile de ou cu sare în mixer, bătând până când dețin vârfuri moi.
Scoateți siropul de pe foc și lăsați să stea până când bulele se disipează.
Cu mixer la viteză mică, se toarnă încet sirop fierbinte în albi într-un flux subțire în jos partea de castron. Creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul s-a răcit la cald (amestecul va crește, apoi va cădea), aproximativ 20 de minute.
Adăugați apă de flori și extract de migdale și bateți încă 1 minut. Se amestecă fisticul.
Presărați o suprafață de lucru cu amidon de porumb (1 lingură), apoi lingurați amestecul de torrone pe amidon de porumb și frământați ușor de câteva ori cu mâinile înmuiate în amidon de porumb.
Pat torrone amestec în tava de copt și de sus cu un pătrat de hârtie napolitana, tunderea pentru a se potrivi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore.
Rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginilor tigaiei, apoi inversați torrone pe o tăietură. Lăsând hârtie de napolitane, tăiați capetele și tăiați torrone în benzi de 1 inch lățime. Înfășurați fiecare bandă torrone în hârtie pergament. (Dacă doriți, tăiați fiecare bandă în dreptunghiuri de 2 inci.)
Torrone păstrează într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei rece 2 săptămâni.