Fistic Biscotti
Fistic Biscotti ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fistic Biscotti, Biscotti Cu Fistic-Smochine, și Fistic Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați fisticul pe o foaie de prăjituri într-un singur strat.
Coaceți timp de 10 minute sau până când nucile sunt ușor prăjite.
Într-un mixer electric, bateți untul până când este ușor și pufos. Cu mixerul pornit, adăugați treptat ouăle, zahărul și vanilia; se amestecă până se cremă.
Adăugați făina, praful de copt și sarea.
Se amestecă aluatul până se omogenizează. Folosind o lingură de lemn, amestecați fisticul până când este distribuit uniform.
Puneți aluatul pe o suprafață ușor făinată și tăiați-l pe jumătate.
Rotiți fiecare jumătate într-un buștean, fiecare lungime de 12 inci cu înălțime de 1 inch.
Așezați buștenii pe o foaie de cookie neagră și coaceți timp de 35 de minute sau până când fundul se rumenesc ușor.
Lăsați buștenii să se răcească 5 minute și apoi așezați pe o tăietură. Feliați fiecare jurnal pe o diagonală în 12 bucăți groase de 1 inch.
Puneți cookie-urile înapoi pe foaia de cookie și coaceți 5 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți cealaltă parte încă 5 minute. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.