Fistic Afine Icebox Cookie-Uri
Fistic afine Icebox cookie-uri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Gheață Cu Fistic De Afine, Fistic Afine Fulgi De Ovăz Icebox Cookie-Uri, și Cookie-Uri De Afine Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, scorțișoara și sarea într-un castron.
Bateți împreună untul, zahărul granulat și coaja într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând până când aluatul se adună în aglomerări, apoi amestecați în fistic și afine. Adunați și apăsați aluatul împreună, apoi împărțiți în 2 bucăți egale. Folosind o foaie de folie de plastic sau hârtie de ceară ca ajutor, formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Îndepărtați laturile lungi ale fiecărui buștean pentru a forma o bară, apoi răciți-le, învelite în folie de plastic, până când sunt foarte ferme, cel puțin 2 ore.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Periați oul peste toate cele 4 laturi lungi ale barelor (dar nu capete).
Presărați zahăr decorativ pe o foaie separată de pergament sau hârtie de ceară și apăsați bare în zahăr, acoperind bine.
Tăiați fiecare bară transversal în felii groase de 1/4 inch, bara rotativă după tăierea fiecărei felii pentru a ajuta la menținerea formei pătrate. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a fi feliat, congelați barele pentru scurt timp până când sunt ferme.) Aranjați fursecurile la o distanță de aproximativ 1/2 inch pe foile de copt căptușite.
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când marginile sunt aurii palide, 15 până la 18 minute în total.
Transferați cookie-urile de pe pergament pe rafturi folosind o spatulă cu fante și răciți complet.
* Batoanele de aluat pot fi răcite până la 3 zile sau congelate, învelite în folie de plastic și apoi folie, 1 lună (dezghețați aluatul congelat la frigider doar până când aluatul poate fi feliat).* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 5 zile.