Firecracker Aripi De Pui

Firecracker Aripi De Pui
Firecracker aripi de pui este un fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1093 calorii, 57G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sos de soia, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aripioare De Pui Cu Petardă La Grătar, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Pui De Foc.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile de pui la articulații și aruncați vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Combinați 6 căni de apă, 1/4 cană de miere, 1/4 cană de sos chili-usturoi și sarea într-un castron mare de sticlă. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați aripile și dați-le la frigider timp de 30 de minute sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Pentru a face sosul de ungere și scufundare, combinați sosul de chili-usturoi rămas, mierea rămasă, sosul de soia dulce, Sriracha, sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, ghimbirul și oțetul într-un castron mic și amestecați bine. Puneți deoparte jumătate din sos pentru servire pentru a evita contaminarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
SrirachaSriracha
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scurgeți aripile și presărați-le cu sare de mare și piper. Grătiți aripile până devin aurii, 15 până la 20 de minute, rotind după cum este necesar. Când aripile ating culoarea potrivită, continuați să gătiți la foc indirect până când sunt la coacerea dorită, apoi ungeți-le cu sosul, întorcându-le după cum este necesar până când aripile sunt lucioase și bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Încingeți aripile cu ceapa verde și semințele de susan și serviți cu sosul de scufundare rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant

Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul ONEHOPE Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
ONEHOPE Pinot Noir vin
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista