Fiorentini cu dovleac
Fiorentini cu dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, salvie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Fiorentini cu dovleac, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați dovlecei și salvie șigătiți, amestecând ocazional, până când dovleceii încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 2 cupelichid de gătit paste.
Adăugați paste și 1/2 cană de gătit pastelichid la squash și amestecați pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu, amestecand, adaugand mai mult lichid de gatit dupa cum este necesar, pana cand sosul acopera pastele.Se amestecă 1/2 cană parmezan. Împărțiți pastele între boluri; acoperiți cu mai mult parmezan.