Fiorentina T-Bone cu spanac sotat și ulei da Vero
Fiorentina T-Bone cu spanac sotat și ulei da Vero este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 870 calorii, 31g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Pentru $ 6.74 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Bere marinată T-Bone Steak, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit, La schiacciata fiorentina, și Biban de mare alla Fiorentina.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, Salvia, cimbrul, piperul și sarea până se amestecă bine. Înveliți friptura întreagă cu amestec de condimente.
Periați cu ulei de măsline pur.
Așezați pe grătar și încărcați bine. Gatiti aproximativ 12 minute pe prima parte, flip si gatiti aproximativ 9 minute pe a doua parte. Acest lucru este servit în mod tradițional foarte rar.
Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc.
Adăugați spanacul și amestecați rapid, gătind până se ofilesc.
Se ia de pe foc, se adaugă sucul de lămâie și sarea și piperul și se lasă deoparte. Când friptura este gata, scoateți și lăsați să stea 5 minute. Sculpta off File și benzi fripturi și felie. Împărțiți friptura între 4 farfurii, împărțiți spanacul și stropiți fiecare farfurie cu ulei da Vero.