Final Patty Topi

Final Patty Topi
Reteta topitura Patty final ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 15 minute. Pentru $3.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1021 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 559 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Patty Melt, Cel Mai Bun Patty Topi, și Patty Melt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie cu fund greu de 12 inci la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați două felii de pâine și rotiți în jurul tigaiei folosind mâna sau spatula. Gatiti, rotind ocazional pana la maro auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați la placa de tăiere gătită-cu fața în sus. Împărțiți brânza americană uniform între felii, stratificându-le în centru și lăsând un spațiu de 1/4 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Repetați pasul 1 cu feliile de pâine rămase și brânza elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5
Condimentați chiftelele de hamburger pe ambele părți cu sare și piper. Întoarceți tigaia la căldură la mare și topiți 1 lingură de unt în tigaie până se rumenesc. Rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei și adăugați ambele burgeri. Gatiti fara sa va miscati pana cand se formeaza crusta maro inchis pe prima parte, aproximativ 1 1/2 minute, reducand focul la mediu daca untul incepe sa arda sau sa fumeze excesiv. Răsturnați burgerii folosind spatula și gătiți pe a doua parte fără a vă mișca până când se dezvoltă crusta, cu 1 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați chiftelele de burger pe farfurie și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
7
Adăugați ceapa, 1 lingură de unt și 2 linguri de apă în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand constant si razuind bucatele rumenite de pe fundul tigaiei pana cand apa se evapora si ceapa incepe sa se prajeasca si lasa reziduuri maronii pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați încă două linguri de apă și continuați să gătiți. Repetați încă de două ori până când apa este consumată și ceapa este moale și maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
9
Adăugați sucuri colectate de pe placa de carne la ceapă și continuați să gătiți timp de 30 de secunde. Ceapa trebuie să fie umedă, dar să nu picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Împărțiți amestecul de ceapă uniform între feliile de pâine prăjită cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
11
Adăugați chiftele de burger în felii cu brânză americană și închideți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
12
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie. Reveniți la foc mediu și gătiți până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se presară cu sare. Rotiți pentru a acoperi tigaia și adăugați sandvișuri. Gatiti, vartej sandwich-uri în jurul tigaie frecvent până la maro auriu adânc pe partea de jos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Scoateți sandwich-uri din tigaie, se topesc restul de unt lingura in tigaie si se presara cu sare. Întoarceți sandvișurile în tigaie și gătiți, învârtindu-se frecvent până când a doua parte este maro aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista