Final Patty Topi
Reteta topitura Patty final ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 15 minute. Pentru $3.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1021 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 559 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Patty Melt, Cel Mai Bun Patty Topi, și Patty Melt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie cu fund greu de 12 inci la foc mediu până la spumare.
Adăugați două felii de pâine și rotiți în jurul tigaiei folosind mâna sau spatula. Gatiti, rotind ocazional pana la maro auriu pal, aproximativ 3 minute.
Transferați la placa de tăiere gătită-cu fața în sus. Împărțiți brânza americană uniform între felii, stratificându-le în centru și lăsând un spațiu de 1/4 inch în jurul marginilor.
Repetați pasul 1 cu feliile de pâine rămase și brânza elvețiană.
Condimentați chiftelele de hamburger pe ambele părți cu sare și piper. Întoarceți tigaia la căldură la mare și topiți 1 lingură de unt în tigaie până se rumenesc. Rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei și adăugați ambele burgeri. Gatiti fara sa va miscati pana cand se formeaza crusta maro inchis pe prima parte, aproximativ 1 1/2 minute, reducand focul la mediu daca untul incepe sa arda sau sa fumeze excesiv. Răsturnați burgerii folosind spatula și gătiți pe a doua parte fără a vă mișca până când se dezvoltă crusta, cu 1 1/2 minute mai mult.
Transferați chiftelele de burger pe farfurie și reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa, 1 lingură de unt și 2 linguri de apă în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand constant si razuind bucatele rumenite de pe fundul tigaiei pana cand apa se evapora si ceapa incepe sa se prajeasca si lasa reziduuri maronii pe fundul tigaiei.
Adăugați încă două linguri de apă și continuați să gătiți. Repetați încă de două ori până când apa este consumată și ceapa este moale și maro auriu intens.
Adăugați sucuri colectate de pe placa de carne la ceapă și continuați să gătiți timp de 30 de secunde. Ceapa trebuie să fie umedă, dar să nu picure.
Împărțiți amestecul de ceapă uniform între feliile de pâine prăjită cu brânză.
Adăugați chiftele de burger în felii cu brânză americană și închideți sandvișurile.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie. Reveniți la foc mediu și gătiți până se topește untul.
Se presară cu sare. Rotiți pentru a acoperi tigaia și adăugați sandvișuri. Gatiti, vartej sandwich-uri în jurul tigaie frecvent până la maro auriu adânc pe partea de jos, aproximativ 5 minute.
Scoateți sandwich-uri din tigaie, se topesc restul de unt lingura in tigaie si se presara cu sare. Întoarceți sandvișurile în tigaie și gătiți, învârtindu-se frecvent până când a doua parte este maro aurie și brânza este topită.