Final omletă franceză

Final omletă franceză
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Omleta Franceză finală ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 397 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 244 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, frunze de tarhon, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Omleta Finală, Omletă Cu Albuș De Ou Complet Încărcată – Masa Mea Rapidă Finală, și Omletă de ceapă franceză pentru luni de Paște.

Instrucțiuni

1
Pregătește totul. Încălziți o tigaie antiaderentă de 20 cm (măsurată deasupra) la foc mediu. Crăpați ouăle într-un castron și bateți-le cu o furculiță, astfel încât să se despartă și să se amestece, dar nu la fel de complet ca și pentru omleta. Cu căldura la cald mediu, aruncați un buton de unt în tigaie. Ar trebui să buleze și să sfârâie, dar nu maro. Condimentați ouăle cu parmezanul și puțină sare și piper și turnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați ouăle să buleze ușor câteva secunde, apoi luați o furculiță sau o spatulă de lemn și trageți ușor amestecul din părțile laterale ale tigaiei de câteva ori, astfel încât să se adune în pliuri în centru. Se lasă câteva secunde, apoi se amestecă din nou pentru a combina ușor oul nefiert cu cel gătit. Lăsați din nou scurt și, când este parțial gătit, amestecați puțin mai repede, oprindu-vă în timp ce mai rămâne un ou abia gătit. Cu tigaia plată pe foc, agitați-o înainte și înapoi de câteva ori pentru a așeza amestecul. Ar trebui să alunece ușor în tigaie și să arate moale și umed deasupra. O explozie rapidă de căldură va rumeni partea inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Prindeți mânerul de dedesubt. Înclinați tigaia în jos departe de dvs. și lăsați omleta să cadă la margine. Îndoiți partea cea mai apropiată de Dvs. cu o treime cu furculița și păstrați-o rulând, astfel încât omleta să se topească pe o farfurie sau pliați-o în jumătate, dacă este mai ușor. Pentru un finisaj îngrijit, acoperiți omleta cu o bucată de hârtie de bucătărie și umpleți-o puțin cu degetele. Frecați celălalt buton de unt pentru a glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant

Omleta poate fi asociată cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Stella Rosan Imperiale Orange Moscato cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Stella Rosa Imperiale Orange Moscato
Stella Rosa Imperiale Orange Moscato
Vinul prezintă o textură bogată, cremoasă, cu aciditate echilibrată, zahăr rezidual natural și perlaj catifelat. Exprimă arome delicate de portocală și lămâie pe gust. Asociați cu: serviți-l ca aperitiv delicios, alături de fructe proaspete precum piersici șicaise și brânzeturi ușoare cu miere de flori de portocal. Acest vin este un plus excelent pentru deșerturi, cum ar fi tarte cu fructe, tarte și plăcinte pe bază de citrice și înghețată de fasole de vanilie.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Revista