Final Filet O Pește Sammie

Final Filet O Pește Sammie
Filetul final o Sammie de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2059 calorii. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză, sare și piper kosher, baghetă cu aluat lung pentru picioare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Final Filet O Pește Sammie, Filet O ' Pește Sammie, și File de pește crocant cu coajă de Parm sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți o tavă mare de foi în cuptor și încălziți-o timp de 1/2 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Începeți prin a bate fileul de halibut uscat. Dacă aveți o bucată de capăt de coadă, tăiați fileul pe mijloc, astfel încât să puteți inversa cele 2 bucăți una lângă alta pentru a forma o formă dreptunghiulară frumoasă care să se potrivească cu pâinea. Configurați o stație de panificare cu făină, ou bătut și lapte și pesmet în recipiente separate. Se condimentează cu sare și piper. Înmuiați fiecare file în făină, amestec de ouă și apoi panko. Puneți deoparte pe o tavă la temperatura camerei pentru a lăsa acoperirea să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
PesmetPesmet
PâinePâine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
4
Scoateți tava de foi din cuptor, adăugați un număr de 2 de ulei și transferați peștele pâine în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați ingredientele de maioneză cu plante de lămâie într-un castron și amestecați până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți bagheta în jumătate pe orizontală. Deschideți-l și prăjiți-l într-un cuptor fierbinte până când tocmai s-a încălzit. Ungeți fiecare jumătate cu maioneză cu plante de lămâie și stivuiți rucola, roșii și avocado pe 1 jumătate. Se acoperă cu file de pește panko crocante și se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine. Frigăruie în 2 locuri și taie peste mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De PeșteFile De Pește
MaionezăMaioneză
BaguetteBaguette
RucolaRucola
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
TomateTomate
PâinePâine
LămâieLămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
CuptorCuptor
8
Se servește cu mai multă maioneză cu lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
LămâieLămâie
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista