Filetul final o Sammie de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2059 calorii. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză, sare și piper kosher, baghetă cu aluat lung pentru picioare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Final Filet O Pește Sammie, Filet O ' Pește Sammie, și File de pește crocant cu coajă de Parm sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți o tavă mare de foi în cuptor și încălziți-o timp de 1/2 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Începeți prin a bate fileul de halibut uscat. Dacă aveți o bucată de capăt de coadă, tăiați fileul pe mijloc, astfel încât să puteți inversa cele 2 bucăți una lângă alta pentru a forma o formă dreptunghiulară frumoasă care să se potrivească cu pâinea. Configurați o stație de panificare cu făină, ou bătut și lapte și pesmet în recipiente separate. Se condimentează cu sare și piper. Înmuiați fiecare file în făină, amestec de ouă și apoi panko. Puneți deoparte pe o tavă la temperatura camerei pentru a lăsa acoperirea să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fileuri De Halibut
Pesmet
Pâine
Făină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
4
Scoateți tava de foi din cuptor, adăugați un număr de 2 de ulei și transferați peștele pâine în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se presară cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați ingredientele de maioneză cu plante de lămâie într-un castron și amestecați până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți bagheta în jumătate pe orizontală. Deschideți-l și prăjiți-l într-un cuptor fierbinte până când tocmai s-a încălzit. Ungeți fiecare jumătate cu maioneză cu plante de lămâie și stivuiți rucola, roșii și avocado pe 1 jumătate. Se acoperă cu file de pește panko crocante și se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine. Frigăruie în 2 locuri și taie peste mijloc.