Final De Fum, Coaste Dulci

Final De Fum, Coaste Dulci
Final de fum, coaste dulci este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,65 USD pe porție. O porție conține 799 calorii, 74G de proteine, și 49G de grăsime. Dacă aveți lichid de împletitură a coastei, frecare fumurie, st. coaste de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste dulci și fumoase din Kansas City, Fum-dulce BBQ Carne de vită coaste scurte, și Sweet' n ' Smoky Kansas City Ribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți plăcile și uscați-le.
2
Îndepărtați membrana subțire din spatele fiecărei plăci prin felierea în ea și tragerea acesteia. (Acest lucru va face coaste mai fragede.) Frecați ambele părți ale plăcilor cu frecare uscată afumată (aproximativ 3 până la 4 linguri. pe placă), apăsând ușor pentru a adera. Înfășurați fiecare placă în folie de plastic și răciți 8 până la 12 ore. Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 225 până la 250; mențineți temperatura 15 până la 20 de minute.
4
Scurgeți așchii de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
5
Așezați plăcile, laturile de carne în sus, pe grătarul de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Plăci de fum, menținând temperatura în interiorul fumător între 225 și 250, timp de 3 1/2 ore.
7
Scoateți plăcile din fumător.
8
Așezați fiecare placă, cu carnea în jos, pe o bucată mare de folie de aluminiu grea. (Folia trebuie să fie suficient de mare pentru a înfășura complet placa.) Aduceți marginile foliei pentru a conține lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Se toarnă jumătate din lichidul de împletire a coastei peste fiecare placă. Înfășurați bine fiecare placă în folie. Întoarceți plăcile, părțile de carne în jos, la fumător. Gatiti, acoperit cu capac, 1 pana la 1 1/2 ore, verificand sensibilitatea dupa 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Îndepărtați plăcile; desfaceți și aruncați folia. Ungeți generos ambele părți ale plăcilor cu sos de grătar dulce și picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Întoarceți plăcile la fumător și fumați 20 de minute sau până când se caramelizează.
1
Puneți cărbuni fierbinți pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Lăsați grătarul să se încălzească, acoperit cu capac de grătar, 10 minute sau până când temperatura interioară ajunge la 225 până la 25
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
(Nu aveți un ecartament încorporat? Introduceți un termometru în orificiul de aerisire superior al grătarului. Rămâneți între 225 și 250, reglând aerisirea după cum este necesar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul omiteți pașii 2 prin
5
Așezați așchii înmuiate și drenate direct pe cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
6
Grill Dale, carne părți în sus, pe partea neluminate de gratar, neacoperit cu capac gratar, 3 1/2 ore, păstrarea în interiorul gratar temp între 225 și 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Continuați cu pașii 5 și
8
Întoarceți plăcile pe partea neluminată a grătarului, laturile de carne în sus; grătar, neacoperit cu capac de grătar, 20 de minute sau până la caramelizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Aprindeți o parte a grătarului cu gaz, încălzind la 250 de căldură (scăzută), lăsând cealaltă parte neluminată. Păstrați în interiorul gratar temp între 225 și 25
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul omiteți pașii 2 prin
3
Așezați așchii înmuiate și drenate în centrul unui pătrat de 12 inci de folie de aluminiu grea și înfășurați bine pentru a forma un pachet. Pierce mai multe găuri în partea de sus a pachetului; locul direct pe partea luminată de gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Grill Dale, carne părți în sus, pe partea neluminate de gratar, acoperite cu capac gratar, 3 1/2 ore, păstrarea în interiorul gratar temp între 225 și 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Continuați cu pașii 5 și
6
Întoarceți plăcile pe partea neluminată a grătarului, laturile de carne în sus; grătar, acoperit cu capac de grătar, 20 de minute sau până la caramelizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 1, omițând așchii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
3
Scoateți folia de plastic din plăci. Înfășurați fiecare placă, cu partea de carne în jos, în folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Coaceți plăcile învelite în folie, părțile de carne în jos, pe o foaie mare de copt la 350 timp de 1 oră. Desfaceți plăcile și turnați lichidul de împletitură a coastei peste ele. Reambalați plăcile în folie și coaceți mai mult de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Scoateți plăcile din cuptor, desfaceți și aruncați folia. Plăci răcoroase 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Poziționați suportul cuptorului la 10 inci de căldură. Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Ungeți sosul de grătar dulce și picant pe ambele părți ale fiecărei plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8
Broil Dale, carne părți în sus, pe foaie de copt 10 inci de la căldură 5 la 6 minute sau până când coaste sunt caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista