Final De Fum, Coaste Dulci
Final de fum, coaste dulci este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,65 USD pe porție. O porție conține 799 calorii, 74G de proteine, și 49G de grăsime. Dacă aveți lichid de împletitură a coastei, frecare fumurie, st. coaste de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste dulci și fumoase din Kansas City, Fum-dulce BBQ Carne de vită coaste scurte, și Sweet' n ' Smoky Kansas City Ribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți plăcile și uscați-le.
Îndepărtați membrana subțire din spatele fiecărei plăci prin felierea în ea și tragerea acesteia. (Acest lucru va face coaste mai fragede.) Frecați ambele părți ale plăcilor cu frecare uscată afumată (aproximativ 3 până la 4 linguri. pe placă), apăsând ușor pentru a adera. Înfășurați fiecare placă în folie de plastic și răciți 8 până la 12 ore. Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 225 până la 250; mențineți temperatura 15 până la 20 de minute.
Scurgeți așchii de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Așezați plăcile, laturile de carne în sus, pe grătarul de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Plăci de fum, menținând temperatura în interiorul fumător între 225 și 250, timp de 3 1/2 ore.
Scoateți plăcile din fumător.
Așezați fiecare placă, cu carnea în jos, pe o bucată mare de folie de aluminiu grea. (Folia trebuie să fie suficient de mare pentru a înfășura complet placa.) Aduceți marginile foliei pentru a conține lichid.
Se toarnă jumătate din lichidul de împletire a coastei peste fiecare placă. Înfășurați bine fiecare placă în folie. Întoarceți plăcile, părțile de carne în jos, la fumător. Gatiti, acoperit cu capac, 1 pana la 1 1/2 ore, verificand sensibilitatea dupa 1 ora.
Îndepărtați plăcile; desfaceți și aruncați folia. Ungeți generos ambele părți ale plăcilor cu sos de grătar dulce și picant.
Întoarceți plăcile la fumător și fumați 20 de minute sau până când se caramelizează.
Puneți cărbuni fierbinți pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală.
Lăsați grătarul să se încălzească, acoperit cu capac de grătar, 10 minute sau până când temperatura interioară ajunge la 225 până la 25
(Nu aveți un ecartament încorporat? Introduceți un termometru în orificiul de aerisire superior al grătarului. Rămâneți între 225 și 250, reglând aerisirea după cum este necesar.)
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul omiteți pașii 2 prin
Așezați așchii înmuiate și drenate direct pe cărbuni fierbinți.
Grill Dale, carne părți în sus, pe partea neluminate de gratar, neacoperit cu capac gratar, 3 1/2 ore, păstrarea în interiorul gratar temp între 225 și 25
Întoarceți plăcile pe partea neluminată a grătarului, laturile de carne în sus; grătar, neacoperit cu capac de grătar, 20 de minute sau până la caramelizare.
Aprindeți o parte a grătarului cu gaz, încălzind la 250 de căldură (scăzută), lăsând cealaltă parte neluminată. Păstrați în interiorul gratar temp între 225 și 25
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul omiteți pașii 2 prin
Așezați așchii înmuiate și drenate în centrul unui pătrat de 12 inci de folie de aluminiu grea și înfășurați bine pentru a forma un pachet. Pierce mai multe găuri în partea de sus a pachetului; locul direct pe partea luminată de gratar.
Grill Dale, carne părți în sus, pe partea neluminate de gratar, acoperite cu capac gratar, 3 1/2 ore, păstrarea în interiorul gratar temp între 225 și 25
Întoarceți plăcile pe partea neluminată a grătarului, laturile de carne în sus; grătar, acoperit cu capac de grătar, 20 de minute sau până la caramelizare.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 1, omițând așchii de lemn.
Scoateți folia de plastic din plăci. Înfășurați fiecare placă, cu partea de carne în jos, în folie de aluminiu grea.
Coaceți plăcile învelite în folie, părțile de carne în jos, pe o foaie mare de copt la 350 timp de 1 oră. Desfaceți plăcile și turnați lichidul de împletitură a coastei peste ele. Reambalați plăcile în folie și coaceți mai mult de o oră.
Scoateți plăcile din cuptor, desfaceți și aruncați folia. Plăci răcoroase 30 de minute.
Poziționați suportul cuptorului la 10 inci de căldură. Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.
Ungeți sosul de grătar dulce și picant pe ambele părți ale fiecărei plăci.
Broil Dale, carne părți în sus, pe foaie de copt 10 inci de la căldură 5 la 6 minute sau până când coaste sunt caramelizate.