Final De Carne De Vită Sacadat

Final De Carne De Vită Sacadat
Carnea de vită final sacadat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți oțet balsamic, freca condimente friptură, Londra friptură broil, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, oțetul balsamic, sosul Worcestershire, fumul lichid și condimentul de friptură într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
3
Se toarnă marinada într-un vas de sticlă sau plastic și se adaugă feliile de carne. Se amestecă pentru a acoperi și apoi se acoperă și se dă la frigider până la 2 zile. Întoarceți sau amestecați ocazional pentru a marina uniform carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (80 grade C). Aranjați fâșiile de vită pe o grătar așezată peste o foaie de copt. Dacă doriți, puteți presăra un pic mai mult condiment de friptură pe el în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Coaceți timp de 60 până la 90 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este uscat, dar încă flexibil. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista