Filipineză Arroz Caldo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 459 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez, bulion de pui cu sodiu inferior, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Arroz Caldo (Congee În Stil Filipinez), Pui Arroz Caldo (Terci De Orez Filipinez), și Arroz Caldo (supă Filipineză de pui și orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti bulionul, combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 20 de minute sau până când puiul este doar gătit, îndepărtând și aruncând spuma după cum este necesar. Se strecoară bulionul printr-o sită fină pentru a da 5 căni (se adaugă apă suplimentară după cum este necesar pentru a măsura 5 căni) și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Scoateți carnea de pui din oase; tăiați carnea. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pentru a pregăti terci, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Calde
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ceapa albă feliată; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă
5
Adăugați orez și următoarele 3 ingrediente (prin 6 căței de usturoi); gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați 5 căni de bulion și sherry; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 35 de minute sau până când grosimea și orezul începe să se descompună, amestecând ocazional. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Amestec ar trebui să fie consistența budinca de orez). Se amestecă sosul de pui și pește; gatiti timp de 2 minute sau pana se incalzeste bine. Puneți aproximativ 1 cană de terci în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 2 linguri de cilantro, 2 linguri de ceapă verde și 2 jumătăți de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Sos De Pește
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cereale Calde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper