Filibuster

Filibuster
Filibuster este un fără gluten, fără lactate și primal băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de whisky de secară, sirop de arțar, suc de lămâie de la 1 lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Filibuster pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați secară, lămâie, sirop de arțar și albuș de ou într-un agitator de cocktail. Se agită uscat (fără gheață) timp de 20 de secunde pentru a emulsiona oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
SecarăSecară
(Keebler)(Keebler)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se adaugă gheață și se agită tare timp de 10 secunde, până se răcește. Se strecoară în coupe, se ornează cu bitter Angostura, se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Angostura BittersAngostura Bitters
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista