Fileuri Simple De Pește Cu Pâine Fermă
Fileurile Simple de pește cu pâine Ranchy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 308 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, file de tilapia, amestec de pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Fileuri Simple De Pește Cu Pâine Fermă, Fileuri De Pește Ușor De Pâine, și Fileuri de Pollock pane pentru 2 sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați firimiturile de pâine într-un castron. Într-un vas superficial, amestecați amestecul de pansament și uleiul pentru a forma o pastă. Înveliți fileurile de tilapia cu pasta, apoi dragați în firimiturile de pâine pentru a acoperi ușor.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați fileurile în tigaie și gătiți 5 minute pe fiecare parte, sau până se rumenesc și se descuamează ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.