Fileuri la grătar cu nuci pecan și Ravioli de fasole verde

Rețeta fileuri la grătar cu nuci pecan și Ravioli de fasole verde ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 36 minute. Această rețetă servește 4 și costă 5,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1150 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri de filet de vită, nuci pecan, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole verde cu nuci pecan de rozmarin, Salată De Ravioli Cu Fasole Verde Și Șalotă, și Fasole verde Alfredo cu Ravioli de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Presărați fileurile cu sare și piper. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 5 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute.
Gatiti ravioli si fasole verde in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 4 pana la 5 minute sau pana cand fasolea verde este crocanta.
Încălziți nucile pecan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Scoateți din tigaie; ștergeți tigaia curată. Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoi și sotati 5 până la 7 minute sau până când usturoiul este de culoare caramel și untul începe să se rumenească.
Se ia de pe foc și se amestecă salvie, amestec de paste fierbinți și nuci pecan.
Serviți imediat cu fileuri.