Carnea de vită cu sos de Cognac-ceapă este o fără gluten felul principal. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 756 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de vită, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ File De Vită Cu Coniac-Ciuperci Și Sos De Ceapă, Medalioane de vită cu sos de coniac, și Fripturi de vită cu sos de muștar-coniac.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de vită uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Fileuri maro în ulei fierbinte într-o tigaie rezistentă la cuptor sau din fontă la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați fileurile, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Topiți untul în picături la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Adăugați inele de ceapă galbenă și roșie și faceți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
5
Adăugați ceapă verde, șalotă și usturoi și sotati 10 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă coniacul și bulionul; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana se evapora lichidul (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Coniac
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Așezați fileurile deasupra amestecului de ceapă în tigaie. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne înregistrează 135 (mediu rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți fileurile din tigaie, rezervând amestecul de ceapă în tigaie; acoperiți fileurile lejer și lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Gatiti amestecul de ceapa la foc mediu, amestecand continuu, 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
11
Se servește cu fileuri.
12
* 1/4 cană de vin roșu sau bulion de vită poate fi înlocuit cu coniac.