Fileuri de vită cu cremă de portocale

Fileurile de vită cu cremă de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 495 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți fripturi de filet de vită, garnisiți: bucle de coajă portocalie, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați File De Somon Portocaliu De Susan, File de Snapper roșu sotat cu fenicul și portocaliu, și File de somon glazurat cu portocale cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturi cu piper crăpat, dacă doriți.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Aduceți frisca, marmelada și hreanul la fiert într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând continuu; reduceți focul și fierbeți, amestecând des, 5 minute sau până se îngroașă.
Serviți imediat cu fripturi; garnisiți, dacă doriți.