Fileurile de tigaie cu unt de coriandru sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 222 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâie, coriandru, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Cod de tigaie cu unt de lime de coriandru, File de pește cu pesto de coriandru, și File De Pește De Tei De Coriandru La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente; presărați pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Înveliți ambele părți ale peștelui cu spray de gătit; așezați în tigaie. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați peștele pe un platou de servire; strângeți sferturi de lămâie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Pește
4
Așezați untul și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează bine.