Fileurile de somon înnegrite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de piper măcinat, piper măcinat, boia măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fileuri De Somon Înnegrite, Fileuri De Somon Francez De Țară Înnegrite, și File De Snapper Roșu Înnegrit.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați boia de ardei, ardeiul cayenne, pudra de ceapă, sarea, piperul alb, piperul negru, cimbru, busuioc și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Ungeți fileurile de somon pe ambele părți cu 1/4 cană de unt și presărați uniform cu amestecul de ardei cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
File De Somon
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Stropiți o parte a fiecărui file cu 1/2 unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Într-o tigaie mare, grea, la foc mare, gătiți somonul, cu untul în jos, până se înnegrește, 2 până la 5 minute. Întoarceți fileurile, stropiți cu untul rămas și continuați să gătiți până se înnegrește și peștele se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.