Fileurile de somon parmezan durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 662 de calorii, 44 g de proteine și 41 g de grăsime fiecare. Pentru 4,98 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, pesmet, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ file de pește cu parmezan, file de pește ușor de parmezan și file de păstrăv cu parmezan la cuptor.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați ușor ingredientele de compot. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron puțin adânc, bateți oul și laptele. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul și parmezanul. Uscați somonul cu prosoape de hârtie. Se scufundă în amestecul de lapte, apoi se unge cu amestecul de pesmet. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți somonul în ulei la foc mediu-mare până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
File de somon în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.