Fileuri de somon cu un strat de wasabi

Fileuri de somon cu un strat de wasabi
Fileurile de somon cu un strat de wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 753 calorii, 46G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,69 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți orez, pulbere la o pastă, o mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați [] File de somon la gratar cu Wasabi & Lemon sos de smântână {Data mea de noapte cu Wintertainer Facebook app IKEA}, Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Somon Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, gătiți orezul sălbatic (două părți apă la o parte orez) fierbând timp de 45 de minute. Lăsați în lateral să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, într-o altă cratiță, acoperiți sfecla cu apă; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scurgeți și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați pielea și tăiați sfecla în bucăți grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Tăiați rodia în jumătate și extrageți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Adăugați rodia, sfecla, uleiul de măsline și menta la orez. Lăsați în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Faceți stratul de wasabi amestecând maioneza, chimenul și wasabi. Gustați și ajustați dacă doriți. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F / 180 buc. C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
WasabiWasabi
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Spălați și uscați somonul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Încălziți o tavă sau o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a se potrivi ambelor fileuri de somon și, atunci când este fierbinte, aruncați somonul, cu pielea în jos. Întoarceți după 5 minute sau când pielea este maro și crocantă. Scoateți focul, întoarceți-l din nou cu grijă și lingurați stratul de wasabi pe vârful somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de aproximativ 10 minute, până când stratul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți pe orezul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
11
Rețete de Sophie Dahl. Retipărit cu permisiunea de la foarte îndrăgit de mâncare: un an în rețete de Sophie Dahl, nr. 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
12
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Sophie Dahl și-a început cariera ca model, dar scrisul a fost întotdeauna prima ei dragoste. În 2003 a scris o nuvelă ilustrată numită Omul cu ochii dansatori, care a fost o carte bestseller Times. Acesta a fost urmat de un roman, jucându-se cu adulții, publicat spre laudă pe scară largă de Bloomsbury în 200
13
Dahl este editor colaborator la British Vogue. De asemenea, a scris pentru noi Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, The Guardian și The Saturday Times Magazine, printre altele.Un devorator devotat și bucătar, ea a scris o carte care cronicizează aventurile ei cu mâncare, deliciile voluptuoase ale domnișoarei Dahl, publicată de Harper
14
Collins în 2009, care a fost cel de-al doilea bestseller al ei. În urma succesului Voluptuous Delights, Dahl a scris și a prezentat o populară serie de gătit BBC2 în șase părți, delicioasa domnișoară Dahl, care a fost difuzată în numeroase țări din întreaga lume.Dahl locuiește în Anglia, unde continuă să lucreze la Jurnalism, ficțiune și coacere.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate77
Revista