Fileurile de somn Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fileuri de somn, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri De Somn De Aur, File De Somn La Cuptor, și Fileuri De Somn Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă jumătate din sos într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Aranjați peștele peste sos. Se acoperă cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, neacoperit,la 375 de minute pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Coaceți 5 minute mai mult sau până când fulgii de pește se topesc ușor cu o furculiță și brânza.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru fileuri de somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Albertina câștigător al Medaliei de aur Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Cel mai bun atunci când este servit rece. Un vin delicios care are arome de mere, pere și pepene galben. Arome florale de flori portocalii.