Fileuri De Porc Umplute Cu Mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc umplute cu mere. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de porc umplute cu slănină și sos Riesling de mere, File De Porc Umplute Cu Languste, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, sotează mărul și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Faceți o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetele astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/4-in. grosime.
Îndepărtați plasticul; întindeți amestecul de mere peste carne. Închideți filetele; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Plasați într-un 13-in fără grăsime. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, neacoperit,la 425 de minute pentru 15 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sucurile și muștarul. Se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în amestecul de suc. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul.
Se toarnă 3/4 cană de sos peste filete.
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 160 de centi.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sosul rămas.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC]()
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Culoare violetă intensă, cu arome de cireșe și prune coapte. Condimentat, cu indicii mocha și blackberry. Grațios dulce, cu un parfum persistent, delicat și o structură elegantă.