Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc umplute cu mere. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de porc umplute cu slănină și sos Riesling de mere, File De Porc Umplute Cu Languste, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, sotează mărul și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scoateți din căldură.
4
Faceți o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetele astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Îndepărtați plasticul; întindeți amestecul de mere peste carne. Închideți filetele; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
6
Plasați într-un 13-in fără grăsime. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Coaceți, neacoperit,la 425 de minute pentru 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sucurile și muștarul. Se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în amestecul de suc. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Se toarnă 3/4 cană de sos peste filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 160 de centi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Culoare violetă intensă, cu arome de cireșe și prune coapte. Condimentat, cu indicii mocha și blackberry. Grațios dulce, cu un parfum persistent, delicat și o structură elegantă.