Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi

Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi
Filetele de porc marinate cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 411 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 2.43 pe portie. Această rețetă este plăcută de 85 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de suc de lămâie, coajă de lămâie, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi, Filete De Porc Marinate, și Ierburi, usturoi și filete de porc Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 cană de ulei de măsline, usturoi, rozmarin, cimbru, muștar și 2 lingurițe de sare într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Adăugați filetele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinata. Strângeți aerul și sigilați sacul. Marinați carnea de porc la frigider cel puțin 3 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți filetele din marinată și aruncați marinada, dar lăsați ierburile care se agață de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Presărați filetele generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
7
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Căutați filetele de porc pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți filetele timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea înregistrează 137 grade F în partea cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați filetele pe un platou și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați în felii diagonale groase de 1/2 inci. Cea mai groasă parte a filetului va fi destul de roz (este bine!) și cea mai subțire parte va fi bine făcută. Condimentează cu sare și piper și servește cald sau la temperatura camerei cu sucurile care se colectează în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde asigură o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culori care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violete. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de padure rosii, prune, vanilie si condimente se deschid pe masura ce se incalzeste, oferind un bogat caracter varietal. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista