Fileuri De Porc Cu Sos De Cireș Închis

Nevoie de un fel principal fără lactate? Fileurile de porc cu sos de cireșe întunecate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, bourbon, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sos Merlot de cireș închis peste iaurt, Cherry Cola a tras carne de porc cu sos de cireșe-muștar, și Carne de porc înăbușită în sos de soia întunecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coapsele de porc în fileuri de 4 (1 1/2 inci grosime); presărați uniform cu sare și piper. Legați în siguranță o bucată de 12 inci de șir de bucătărie în jurul fiecărui file, dacă doriți.
Gătiti fileurile de porc în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Amestecați împreună bulionul de vită și bourbonul; adăugați în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când se termină carnea de porc.
Îndepărtați fileurile pe un platou de servire, rezervând sucuri de tigaie și păstrați la cald.
Scoateți și aruncați șirul de bucătărie.
Scurgeți cireșele, rezervând siropul într-un bol mic.
Bateți împreună siropul de cireșe, amidonul de porumb și următoarele 4 ingrediente; adăugați în tigaie cu sucuri de tigaie rezervate. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă.
Scoateți de pe foc; îndepărtați cuișoarele și amestecați cireșele și pecanele prăjite tocate. Amestec de lingură uniform peste fileuri calde de porc.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.