Fileuri De Porc Cu Sos De Cireș Închis

Fileuri De Porc Cu Sos De Cireș Închis
Nevoie de un fel principal fără lactate? Fileurile de porc cu sos de cireșe întunecate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, bourbon, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sos Merlot de cireș închis peste iaurt, Cherry Cola a tras carne de porc cu sos de cireșe-muștar, și Carne de porc înăbușită în sos de soia întunecat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coapsele de porc în fileuri de 4 (1 1/2 inci grosime); presărați uniform cu sare și piper. Legați în siguranță o bucată de 12 inci de șir de bucătărie în jurul fiecărui file, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Gătiti fileurile de porc în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Amestecați împreună bulionul de vită și bourbonul; adăugați în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când se termină carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați fileurile pe un platou de servire, rezervând sucuri de tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți și aruncați șirul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Scurgeți cireșele, rezervând siropul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți împreună siropul de cireșe, amidonul de porumb și următoarele 4 ingrediente; adăugați în tigaie cu sucuri de tigaie rezervate. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Scoateți de pe foc; îndepărtați cuișoarele și amestecați cireșele și pecanele prăjite tocate. Amestec de lingură uniform peste fileuri calde de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
8
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista