Poblano file de pește la cuptor este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 683 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, a apărut o eroare în timpul procesării cererii dvs., un motor de căutare care are o listă depășită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la data ai putea urma acest curs principal cu Bare De Date ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fileuri De Pește Coapte, Fileuri De Pește Coapte, și Fileuri De Pește Coapte pentru rețete similare.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.