Fileuri De Pește Coapte Piquant

Fileuri De Pește Coapte Piquant
Fileurile de pește coapte Piquant necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană și דל פחמימות,ă servește 1 și costă $11.62 pe portie. O porție conține 1675 calorii, 80g de proteine, și 120g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, boia de ardei, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fileuri De Pește Coapte, Fileuri De Pește Coapte, și Fileuri De Pește Coapte.

Instrucțiuni

1
Marinați fileurile de pește timp de 1 oră în vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Scurgeți fileurile pe prosoape de hârtie.Înmuiați ambele părți ale peștelui în firimituri.Aranjați într-un vas de copt superficial uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se amestecă maioneza, ceapa, smântâna și se întinde uniform peste pește.Acoperiți cu un strat subțire de firimituri.Praf cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Coaceți la 500 de grade F timp de 10 minute sau până când fulgii de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Revista