Fileuri De Pește Coapte Piquant
Fileurile de pește coapte Piquant necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană și דל פחמימות,ă servește 1 și costă $11.62 pe portie. O porție conține 1675 calorii, 80g de proteine, și 120g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, boia de ardei, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fileuri De Pește Coapte, Fileuri De Pește Coapte, și Fileuri De Pește Coapte.
Instrucțiuni
Marinați fileurile de pește timp de 1 oră în vin.
Scurgeți fileurile pe prosoape de hârtie.Înmuiați ambele părți ale peștelui în firimituri.Aranjați într-un vas de copt superficial uns.
Se amestecă maioneza, ceapa, smântâna și se întinde uniform peste pește.Acoperiți cu un strat subțire de firimituri.Praf cu boia de ardei.
Coaceți la 500 de grade F timp de 10 minute sau până când fulgii de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.