Fileuri De Pește Coapte

Fileuri De Pește Coapte
Reteta fileuri de pește coapte pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați condimente de lămâie-piper, suc de portocale, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Fileuri De Pește Coapte, Fileuri De Pește Coapte, și Fileuri De Pește Coapte.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie; scoateți de pe foc. Se amestecă pătrunjelul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți halibutul într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
HalibutHalibut
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați sucurile de portocale și lămâie; se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
PeștePește
4
Se presară cu sare și piper de lămâie. Se acoperă și se coace la 400 de minute pentru 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
LămâieLămâie
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru fileurile de pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista