Fileuri De Pește Aromate

Fileuri De Pește Aromate
Fileurile de pește aromate sunt o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 5 porții. Acest fel principal are 273 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, sos de spaghete, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fileuri De Somon Aromate, Fileuri De Somn Aromate, și Fileuri De Pește.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți peștele în ulei timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când este crocant și maro auriu. Între timp, într-o cratiță mare, combinați sosul de spaghete și hreanul; gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lingură peste pește; se presară cu brânză. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Lăsați să stea 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru fileurile de pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca banc Sonoma Coasta Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Coasta Sonoma AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Revista