Fileuri de Mahi Mahi la grătar și sparanghel cu portocale și susan

Fileuri de Mahi Mahi la grătar cu sparanghel, portocale și susan este un fel principal fără gluten, fără lactate și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 273 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 7,51 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rădăcină de ghimbir, suc de lime, fire de arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru 4 iulie . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor spoonacular de 74% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mahi-Mahi cu sos de lămâie și capere, Fileuri de pește la grătar acrișoare și Fileuri de biban cu sos de creveți și vermut .
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia grill la foc mediu spre mare. Condimentați fileurile de mahi mahi cu sare și piper.
Combinați sucul de lime, sosul de soia închis la culoare, ghimbirul și puțin ulei vegetal sau de canola într-un vas puțin adânc. Întoarceți mahi mahi-ul în marinada de soia și citrice și lăsați-l să stea timp de 10 minute. Frigeți pe tigaia încinsă timp de 6 minute pe fiecare parte pentru un file de 2,5 cm sau până când peștele este ferm și opac.
Luați câte o lamă de sparanghel și țineți-o de fiecare latură. Îndoiți sparanghelul până când acesta se rupe. Folosiți această lamă ca ghid pentru a tăia capetele mănunchiului de lamele. Folosind un curățător de păr, faceți fâșii lungi și subțiri de coajă de portocală din ambele portocale.
Tăiați capetele portocalelor rase și așezați-le în picioare pe un tocător.
Îndepărtați miezul portocalei în fâșii folosind un cuțit ascuțit și tăind din partea de sus a acesteia. Aruncați miezul. După ce portocalele sunt curățate și curățate, întoarceți-le pe o parte și tăiați-le în rondele de 0,6 cm, secționând transversal întregul. Puneți discurile de portocală deoparte. Într-o tigaie cu capac, aduceți la fierbere apă cu diametrul de 2,5 cm împreună cu coaja de portocale și ghimbirul proaspăt ras. Lăsați coaja de portocală și ghimbirul să fiarbă la foc mic timp de cel puțin 1 minut, apoi adăugați sare și vârfuri de sparanghel. Fierbeți vârfurile la foc mic timp de 3-5 minute, până se înmoaie.
Scurgeți sparanghelul. Aruncați coaja de portocală și ghimbirul. Asamblați câteva sulițe pe fiecare farfurie, așezându-le una peste alta și încrucișându-le peste feliile de portocală.
Presărați semințe de susan peste sparanghel și portocale și adăugați deasupra o porție de mahi mahi la grătar.
Decorați peștele și sparanghelul asamblate cu arpagic tocat sau feliat subțire.