Fileuri de Halibut învelite în Phyllo cu sos de Scallion de lămâie
Fileurile de Halibut învelite în Phyllo cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 909 calorii, 60g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $11.29 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, aluat filo, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Halibut Învelit În Phyllo, Phyllo sparanghel învelit cu usturoi de lămâie Aioli sos de scufundare, și Halibut învelit cu Prosciutto cu sos de unt de salvie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți ușor 1 foaie de aluat filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Căpșuni La Picior
3
Așezați o altă foaie direct deasupra primei foi și ungeți-o ușor. Repetați cu restul de 2 foi de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
4
Tăiați foile în jumătate.
5
Condimentează fileurile de halibut cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Așezați un file lângă marginea inferioară a uneia dintre foile înjumătățite de filo.
7
Se presară cu mărar. Îndoiți părțile laterale ale filoului, apoi rotiți fileul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Așezați pe o foaie de copt și periați ușor cu unt. Repetați cu fileul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când patiseria este umflată și maro aurie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Între timp, aduceți sucul de lămâie la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe până aproape se evaporă. Reduceți căldura la mediu și amestecați smântâna. Fierbeți până când crema se îngroașă oarecum. Se amestecă ceapa verde și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, Zdrobit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Serviți halibut pe un bazin de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.