Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii

Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileuri de Halibut fiert în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 421 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $ 7.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de condimente tandoori, tulpină de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, Halibut la grătar cu sos de roșii Lemongrass, și Lemongrass Și Roșii Cherry Halibut En Papillote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char vinete direct peste flacără de gaz sau în broiler până când înnegrit peste tot și vinete începe să se prăbușească, de cotitură ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați vinetele într-un castron mare; se răcește 10 minute. Îndepărtați pielea; așezați carnea de vinete într-un set de strecurătoare peste un castron mare. Apăsați pe vinete pentru a elibera sucuri; lăsați să se scurgă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Transferați vinetele într-un castron mediu; adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă amestecul de condimente Tandoori și uleiul vegetal într-un castron mic; se adaugă la vinete și se pasează cu furculița la piureul grosier. Condimentează vinetele afumate după gust cu sare și piper. Faceți înainte: vinetele afumate pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă roșii tăiate cubulețe, ulei de măsline, coriandru proaspăt tocat și ghimbir proaspăt ras într-un castron mic; condimentează chutney după gust cu sare și piper. Faceți înainte: Chutney poate fi făcut cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Aduceți lapte de cocos neîndulcit, suc de scoici și lemongrass pentru a fierbe într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos NeîndulcitLapte De Nucă De Cocos Neîndulcit
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați halibut cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Fierbeți până când halibutul este doar opac în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Lingură păpușă de vinete afumate în centrul fiecăruia dintre cele 4 boluri puțin adânci. Folosind spatula cu fante, transferați fileurile de halibut în boluri; așezați deasupra vinetelor. Lingură dollop de chutney de roșii-ghimbir alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
VineteVinete
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
GhimbirGhimbir
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
10
Garnisiți cu ridichi, muguri și microgreen, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RidicheRidiche
1
Laptele de cocos neîndulcit poate fi găsit la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină. Lemongrass și varza de ridiche daikon pot fi găsite în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele asiatice. Microgreen-urile sunt vândute la unele supermarketuri, piețe ale fermierilor și magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos NeîndulcitLapte De Nucă De Cocos Neîndulcit
VarzăVarză
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ridiche DaikonRidiche Daikon

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista