Fileuri de grup cu citrice-fenicul

Fileuri de grup cu citrice-fenicul
Fileurile de grup cu gust de citrice-fenicul sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Mergeți la magazin și ridicați grupul, secțiunile portocalii, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu gust de citrice-fenicul, Fileuri de Grouper la grătar cu Salsa Creolă, și Saut Gruper negru cu gust de piersic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 12 ingrediente, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
2
Pentru a prepara pește, periați peștele cu 1 lingură de ulei; presărați uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește în tigaie. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți peștele cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista