Fileuri de Cod negru braconate în bulion cu cinci condimente cu Baby Bok Choy și Udon

Nevoie de o curs principal fără lactate? Fileurile de Cod negru braconate în bulion de cinci condimente cu Baby Bok Choy și Udon ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 2. Un amestec de ulei de susan, sare și piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Udon Cu Bok Choy Și Ou Pocat, Tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy, și Pui Poșat Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir.
Instrucțiuni
Se usucă fileurile și se presară peste tot cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați împreună bulionul de pui, sherry, sosul de soia, zahărul, pudra cu cinci condimente și uleiul de susan. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie de 12 in/30,5 cm cu un capac la foc mediu-mare și adăugați uleiul vegetal. Când uleiul strălucește, adăugați tulpinile bok choy, morcovul și ghimbirul și saut-ul până când bok choy devine verde strălucitor și ghimbirul este parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de bulion și aduceți la foc mic.
Adăugați tăiței și dați-le o agitație pentru a nu se lipi. Când bulionul revine la foc mic, acoperiți tăiței și legumele cu pește, frunze de bok choy și ceapă verde. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când tăiței și peștele sunt fragede și fierte, aproximativ 4 minute. Gustați și adăugați mai mult sos de soia sau piper dacă amestecul are nevoie de el.
Împărțiți tăiței și peștele între două boluri puțin adânci încălzite și turnați bulionul și legumele.
Se ornează cu coriandru și semințe de susan și se servește fierbinte.
Tăierea legumelor pe diagonală este o tehnică asiatică care expune mai multă suprafață tăiată la căldură, ajutând legumele să gătească mai repede. De asemenea, arată mai frumos tăiat în acest fel. Doar unghiul cuțitul și felie departe. O să te obișnuiești cât ai clipi.Extra foame?
Serviți o bucată mai mare de pește. Aproximativ 8 oz / 225 g ar trebui să facă it.In paharul: încercați un Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă, cum ar fi Kim Crawford sau Pomelo pentru fructe tropicale și un finisaj zesty.
Retipărit cu permisiunea de la o tigaie, două farfurii: mai mult de 70 de mese complete de noapte pentru două de Carla Snyder. Text copyright 2013 de Carla Snyder; fotografii Copyright 2013 de Jody Horton. Publicat de Chronicle Books LLC.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.