Fileuri De Cambulă Pane
Fileurile de cambulă pane sunt un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 205 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de parmezan, fileuri de cambulă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fileuri De Cambulă Cu Crustă De Nuci, Fileuri De Cambulă Umplute, și Fileuri Fragede De Cambulă.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, făina de porumb, sarea, ardeiul și piperul. Într-un alt castron puțin adânc, bateți albușurile și laptele. Înveliți peștele cu amestec de făină de porumb, apoi înmuiați-l în amestec de albuș de ou. Înveliți din nou peștele în amestec de făină de porumb.
Într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit, aranjați peștele într-un singur strat.
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 8-10 minute sau pana cand pestele se descuama usor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.