Fileuri de cambulă cu sos B Saucarnaise

Fileuri de cambulă cu sos B Saucarnaise
Fileuri de cambulă cu sos B Caucarnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 201 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, cățel de usturoi, file de cambulă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Fileuri De Cambulă Pane, Fileuri De Cambulă Umplute, și Fileuri Fragede De Cambulă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară fileuri cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu - mare. Înveliți fileurile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu fileurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vin, ceapă, usturoi și tarhon în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 5 până la 7 minute sau până când lichidul se evaporă. Reduceți căldura la minim; adăugați unt, pătrunjel și sare. Gatiti 2 minute sau pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți sosul peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista