Filete De Porc Umplute Cu Castan-Salvie

Filetele de porc umplute cu castan-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, concentrat de suc de portocale, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie, Filete De Porc Umplute Cu Mere, și Filete De Porc Umplute Cu Languste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Tăiați fiecare filet pe lungime în jos în centru, tăind până la fund, dar nu prin fund.
Așezați fiecare filet între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la un dreptunghi gros de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați pesmetul și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine. Lingura o jumătate de amestec peste 1 muschiulet; răspândit în termen de 1/2 inch de laturi.
Roll up muschiulet, jeleu rola de moda, începând de la capătul îngust. Legați cu sfoară grea la intervale de 2 inci. Repetați procedura cu amestecul rămas de filet și pesmet.
Combinați concentratul de suc de portocale și următoarele 4 ingrediente; frecați suprafața filetelor.
Așezați filetele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 45 de minute.
Lăsați să stea 10 minute; felie.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!