Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane

Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc la grătar cu condimente jamaicane. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 352 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filete De Porc La Grătar, Filete De Porc La Grătar Cu Pesto De Rozmarin, și Filete de porc la grătar cu Curry vegetal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron, combinați usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, cimbru, șalotă, ghimbir, scorțișoară, nucșoară, ienibahar, coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o până când este bine acoperită cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute.
4
Grătiți carnea de porc la foc mediu-fierbinte sau într-o tigaie preîncălzită pentru aproximativ 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați carnea într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Tapiz Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Tapiz Malbec
Tapiz Malbec
Acest strugure elegant din valea superioară produce un vin de culoare rubinie, cu arome concentrate de prune și stejar condimentat. Un vin moale și generos, cu straturi de afine și cireșe roșii. Aromele istorice ale Argentinei prind viață în această sticlă."Mai plin decât majoritatea cu toate calitățile lui argentinian Malbec. Gustul este roșu cu cireș negru și afine, iar finisajul este destul de relaxat, ceea ce este oarecum surprinzător având în vedere calitatea vinurilor."- Pasionat De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista