Filete De Porc Cu Crustă De Plante

Filetele de porc cu crustă de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 153 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, coriandru măcinat, herbes de provence și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi, Ierburi, usturoi și filete de porc Dijon, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente. Frecați amestecul uniform în carne de porc.
Așezați carnea de porc într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 până la 4 ore.
Așezați carnea de porc pe un suport de sârmă într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți 20 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din cuptor și acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu; lăsați să stea 10 minute înainte de servire.