Filete de porc cu Chutney de ananas-mentă
Carne de porc cu ananas-menta Chutney este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 1204 calorii, 188g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 8.21 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, semințe de coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Chutney De Ananas-Mentă, Sunca la cuptor cu ananas-menta Chutney, și chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru saramură: zdrobiți condimentele cu fundul unei cratițe. Puneți condimentele într-o cratiță și prăjiți, rotiți tigaia la foc mediu timp de 3 minute.
Adăugați apă, 3 linguri de sare, zahăr brun, ghimbir și usturoi în tigaie. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc și se amestecă romul; se răcește la temperatura camerei.
Îndepărtați pielea argintie din filete și puneți-o într-un castron sau într-un recipient superficial.
Se toarnă saramura peste filete. Acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Puneți coriandrul, ienibaharul și cuișoarele într-o tigaie mică și prăjiți, rotiți tigaia, la foc mediu-mare până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Zdrobiți condimentele cu o tigaie grea sau un mortar și pistil.
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir, usturoi și jalapeno și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați condimente prăjite, oțet și zahăr și amestecați util dizolvat. Se amestecă ananasul și sarea se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește, apoi se amestecă în scallions, mentă și suc de lămâie.
Pregătiți un grătar în aer liber cu foc mediu-mare pentru grătar direct și indirect.
Scoateți filetele din saramură și uscați-le.
Ungeți ușor grătarul cu ulei vegetal. Condimentează filetele cu piper negru măcinat grosier și sare după gust. Grătați filetele la foc direct util fiecare parte este maro auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Mutați carnea pe partea rece a grătarului, acoperiți cu o tigaie de aluminiu de unică folosință și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru citește cel puțin 145 F pentru mediu, cu aproximativ 6 până la 8 minute mai mult.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Feliați filetele în medalioane și serviți cu chutney.