Filete De Porc Cu Chimen-Porumb La Grătar

Filete De Porc Cu Chimen-Porumb La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Filetele de porc cu chimen la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 145 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de soia, filete de porc, frecare de chimen-porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Muschi de porc acoperit cu făină de porumb și-Chile-chimen, Filete De Porc La Grătar, și Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Frecare De Chimen-Porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Ungeți filetele cu sos de soia. Frecați 2 linguri frecați uniform peste fiecare filet, apăsând frecați pe filet. Rezervați frecarea rămasă pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați filetele pe raft; grătar, acoperit, 15 minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă parte a filetelor înregistrează 160, rotind ocazional. Lăsați filetele să stea 5 minute; tăiat în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Uco Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista